Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Vyrobené hračky pro křečky

Goto down 
+6
denisak
zeee
FerryTaz
IRISOS
Pitynka
Janinka
10 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Janinka

Janinka

Poeet p?íspivku : 47
Registration date : 25. 06. 08

Vyrobené hračky pro křečky Empty
PříspěvekPředmět: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyWed Jul 09, 2008 9:36 pm

Omlouvám se že zakládám nové téma když bych toto klidně mohla dát do téma Hračky scratch ale napadlo mě že bych mohla založit nové téma kde budeme dávat pouze naše vyrobené hračky a návody jak je vyrobit Wink
Co nejdříve přidám fotky mých vyrobených nápadů cheers
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyWed Jul 09, 2008 9:55 pm

Super, dobrý nápad. :)
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Janinka

Janinka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptySat Jul 19, 2008 4:23 pm

Omlouvám se že mi to tak dlouho trvá ale byla jsem na chatě a teď pojedu zase takže asi ještě jeden týden musíme počkat. Neutral A ještě k tomu já jsem teď doma a ségra která má foťák je pořád na chatě takže kdybych mohla hned bych to blískla.Takže bude se muset čekat... No
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptySat Jul 19, 2008 7:34 pm

V pohodě, nic se neděje. :)
Návrat nahoru Goto down
Janinka

Janinka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyMon Aug 04, 2008 10:59 am

Konečně mám docela čas, takže dneska nebo zítra přidám fotečky vyrobených hraček Wink Exclamation
Návrat nahoru Goto down
IRISOS

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 08. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyMon Aug 04, 2008 11:19 am

uz se tesim co jsi vymyslela Exclamation Twisted Evil Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Janinka

Janinka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyMon Aug 04, 2008 11:31 am

Tyto nápady vyrábím z modelovací hlíny:
Vyrobené hračky pro křečky 1600696901eebb940746a78f4685504e.image.180x180
...která se dá koupit myslím v každém papirnictví What a Face
Vyrobila jsem z ní nějaké prolízačky i domečky Wink
Vyrobené hračky pro křečky P1030049
Vyrobené hračky pro křečky P1030050

A tady jsou i domečky:
Vyrobené hračky pro křečky P1030052
Vyrobené hračky pro křečky P1030056

Vyráběla jsem i z obyčejné látky.Z toho jsem udělala "houpací síť" kterou jsem křečkům zavěsila na klec.Někteří křečci si toho nevšímají ale někteří to mají hrozně rádi, spinkají v tom I love you
Vyrobené hračky pro křečky P1030058
Návrat nahoru Goto down
Janinka

Janinka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyMon Aug 04, 2008 11:34 am

A je to hotový Very Happy Doufám že líbí
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyMon Aug 04, 2008 8:18 pm

Moc zajímavé a pěkné. Jen pozor, aby ta barva na domečcích nebyla toxická.
A taky jestli křečci začnou látku okusovat, tak ji raději dej pryč, aby jim ta látka nezpůsobila trávící potíže.
Návrat nahoru Goto down
Janinka

Janinka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyMon Aug 04, 2008 9:45 pm

Neboj Pity Very Happy
Našla jsem si nějaké křeččí fórum s radama.Nemusíš se tam ani přihlašovat, stačí jenom napsat a oni ti hned odpoví (hned zrovna ne ale odpoví) no a na obsahu té barvy vypadalo, že nic nebezpečného není Wink
Jenom škoda že už nevím tu adresu toho fóra, bylo docela oblíbené a odpovídali i rychle Exclamation Ale bylo to docela složitý a četla jsem to docela dávno...
Návrat nahoru Goto down
IRISOS

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 08. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyMon Aug 04, 2008 10:19 pm

pekné Exclamation Twisted Evil Very Happy dobry napad z te modelovaci hliny Idea
Návrat nahoru Goto down
Janinka

Janinka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyTue Aug 05, 2008 12:50 pm

Díky mocinky...až zase koupím novou modelovací hlínu, vyzkoušík vyrobit zase něco novýho Wink
Návrat nahoru Goto down
Janinka

Janinka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptySat Aug 16, 2008 2:25 pm

Ahoj.Takže pro naší džungaračku Esterku jsem vyrobila krásné patro do jejího boxu Wink Brzy přidám i fotky
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptySat Aug 16, 2008 8:01 pm

Bude se na fotky těšit. Jsem zvědavá. :)
Návrat nahoru Goto down
Janinka

Janinka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyWed Aug 20, 2008 12:50 pm

Jako minule se omlouvám, teď jsem tady protože se mi udělala špetička času.No nic, co nejdříve budu moct tak přidám nové fotky.Mám moc práce, hlavně včerejšek byl pěkně nacpaný :) když jsem šla pěšky do centra Havířova nakoupit dárky pro bratrance ve zverimexe ZOO LAGUNA jsem si všimla 4 krásných syrských křečíků za 30Kč :) 2 byly asi holčičky zbarvení holubí šedá+jedna byla banded a 2 samečci (zbarvení zatím moc nevím) ale myslím že jsou tmavě zlatá dominantně tečkovaná a jednoho klučinu jsem si vzala domů :) jmenuje se Pan bon-bon a říkám mu Bonbónek (ale i tak různě) takže jsem z toho byla trochu rozhozená protože jsme pro něj neměli místo tak jsme museli nějak ty křečky pomíchat aby se uvlnilo.Zatím je mladý (a krásný) i hodný a těším se a bude tatínek Very Happy Máme i zamluveného křečka z chovné stanice Hamster-dale atd...atd...atd...
Prostě mám teď toho dost mám hodně času na ostatní blbinky ale na focení zrovna ne Sad Ale hned jak se najde příležitost, pošlu fotky vyrobené i fotky Bonbónka Cool
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyWed Aug 20, 2008 9:01 pm

Ok. V pohodě. :)
Návrat nahoru Goto down
FerryTaz

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 13. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyThu Aug 21, 2008 4:29 pm

Zdravím, dnes jsem v práci narazil na super hračku pro křečka. Jedná se o super labyrint poslepovaný z ruliček od toaletního papíru. Je to naprosto dokonalé. Takže tu je už malá představa, jak se do toho pustit! http://krecek.bubik.cz/clanek.php?id=6
Pokud se do toho někdo pustíte, tak sem určitě dejte fotečky. Já už sháním ruličky a z prace si beru domu maxiruličky z A1 formátu papíru do plotru.[/b]
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyThu Aug 21, 2008 6:32 pm

Jj, je to super. Díky za odkaz. :)
Návrat nahoru Goto down
Janinka

Janinka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyThu Aug 21, 2008 7:39 pm

Hmm...ten labyrint je supr věcička Twisted Evil Ale moji křečci by to určitě hned rozkousali rabbit Viděla jsem to v televizi.
Jinak už mám fotečky určitě to znáte ale nějak mě to tady donutilo dát lol!

Takže na fotce vidíte bydlení naši džungaračky Esterky.Ta houpačka je koupená ale věřím že se dá vlastnoručně vyrobit.Ale to 2. patro se schůdkama jsem vyrobila z dřívek které jsem někde vyhrabala geek Stačilo jedno dlouhé tenké dřívko které jsem ,,nalámala" na malinké dílky a přilepila jako schody.Potom jedno větší jako to patro které je připevněné ke schůdkám Cool Do plastového boxu jsem udělala dírky kterýma jsem protáhla bužírky a tím jsem připevnila 2. patro k boxu sunny
Vyrobené hračky pro křečky P1030191

(tohle bydlení ještě není hotové, nemá misku s jídlem ani napaječku a k tomu tam nemá ani svůj oblíbenej ping-pong-gový míček který má tak ráda Very Happy )
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyThu Aug 21, 2008 10:14 pm

Šikulka. Moc hezké. :)
Návrat nahoru Goto down
FerryTaz

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyFri Aug 22, 2008 7:20 am

Křečkové mohou ping-pongové míčky? I prasklé? Já s mým sportem bych je mohl zásobit hrozně moc! Kolikrát nám při tréninku 3 prasknou. Jako neprasknou úplně na půl, ale je v nich jen malá škvírka, tak pokud to nevadí ? Neboť prasklý míček má na stole nebezpečné vlastnosti.
Návrat nahoru Goto down
Janinka

Janinka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyFri Aug 22, 2008 12:25 pm

No já nevím scratch Ale Esterka má ping-pong-gový míček neprasklý a má ho strašně ráda.Když ještě bydlela v kleci tak jsem ji ho přidělala na provázek ale ona provázek rozkousla a teď si s ním hraje Razz Ona ho tak všelijak kutálí, kouše ho prostě myslím že se ji to líbí rabbit
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyFri Aug 22, 2008 10:24 pm

Myslím, že ano.
Koukněte na video:
https://www.youtube.com/watch?v=SEClfrVNT6E&feature=related
Laughing
To mluví za vše. jocolor
Návrat nahoru Goto down
FerryTaz

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyMon Aug 25, 2008 12:20 am

To by ani člověk neřekl, jak málo stačí ke štěstí, moc pěkné video Pity !
Návrat nahoru Goto down
zeee

zeee

Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 12. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky EmptyWed Nov 12, 2008 4:23 pm

Tak tu modelovací hlínu bych taky chtěla koupit,podívám se na ní v obchodě. :)
Návrat nahoru Goto down
http://flickr.com/photos/zeee3/
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vyrobené hračky pro křečky   Vyrobené hračky pro křečky Empty

Návrat nahoru Goto down

Vyrobené hračky pro křečky
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Bydlení - klece, terária, vybavení, hračky-
Přejdi na: