Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Živočišná potrava křečků

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
FerryTaz

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 13. 05. 08

Živočišná potrava křečků Empty
PříspěvekPředmět: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyFri Aug 15, 2008 5:01 pm

Ahoj, zakládám toto téma, které by mohlo pokrýt veškerou živočišnou potravu křečků. Od moučných červů až po kobylky a co já vím ještě. A rovnou jsem se chtěl zeptat - to, že jsou křečci všežravci víme všichni, ale co jim dáti můžeme a co ne, toť otázka. A já se ptám, myslíte, že křeček může žížaly ? Nechce se mi kupovat moučny červy, tak zda můžu nasbírat po dešti pár žížal ?
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyFri Aug 15, 2008 8:43 pm

No, žížaly by křečci mohli, ale je důležité je hledat tam, kde nebyla půda chemicky ošetřena.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Darkmon

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 15. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyFri Aug 15, 2008 8:52 pm

Pitynka sory ze tu pisem ale napis mi na ICQ potrebujem daco vediet o mojom skreckovy ze ci mozem amt dzungarka zo syrskym alebo zlatym a takci sa oplati mat dvoch dzungarkov vo vecej klietke a tak
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyFri Aug 15, 2008 8:57 pm

OT: ICQ nepoužívam. A už som ti odpovedala na túto otázku v inej téme.
http://pitynka.phpbb9.com/problemy-s-ochoeenim-koeeka-souziti-vice-koeeku-f1/spolunazivanie-t34-15.htm#1599
A pozri sa na súkromné správy.
Návrat nahoru Goto down
Darkmon

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 15. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyFri Aug 15, 2008 9:06 pm

aha sorry
Návrat nahoru Goto down
FerryTaz

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyFri Aug 15, 2008 9:11 pm

Příjde mi to totiž lepší než mouční červi. Neboť určitě každý zná časté problémy s nimi. Na pár jsem minule narazil v rýži, pak když jsem dělal krupicovou kaši tak v krupičce byli ty mršky taky. Joo, pro křečka je to chuťovka, ale bojím se že mi i z pořádně zajištěné misky či sklenice utečou a budou dělat neplechu. Žižaly mi příjdou v poho. Navíc je můžu taky naházet do sklenice s hlínou a trošku je chovat :) . Ještě bych měl ale dotaz na dávkování. V knížce náš křeček píšou, že by měl nebo mohl dostávat křeček 1-2 kusy moučných červů denně. Co ty žížaly ? Jednu menší denně ? Nebo jednu až dvě do týdne ? Díky za rady ...
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyFri Aug 15, 2008 9:13 pm

Pozor, jen potom ty žížaly musíš od hlíny umýt. A dávkování - já by dala tak jednu žížalu do týdne. Více už ne.
Návrat nahoru Goto down
FerryTaz

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyFri Aug 15, 2008 9:18 pm

Samozřejmě, že je umyji. Takže pouze jednu do týdne. A to mu tedy s bílkovinami vystačí ? Nebo ještě sem tam proložit moučným červem ? Je to vůbec pravdivé? To co mi píšou v té knížce ? Jednoho až dva denně ?
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyFri Aug 15, 2008 9:23 pm

Bílkoviny získávají i z běžného krmiva, kde je jistý podíl živočišných bílkovin. A jistě mu sem tam dáš i nějaké vařené vajíčko, tvaroh atd.

Dávat denně červy se mi zdá moc. Hlavně červi mají dost tuhý "obal", takže na trávení jsou náročnější.
Návrat nahoru Goto down
Kaali

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 02. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyMon Jan 12, 2009 9:13 pm

Můj křeček má rád takové ty sušené rybky pro želvy, bude to znít možná trošku až moc starostlivě, ale neuškodí mu nějak, že?
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyMon Jan 12, 2009 10:11 pm

Neboj, neuškodí. Moji křečci je taky mají rádi. :)
Návrat nahoru Goto down
tynahlina

tynahlina

Poeet p?íspivku : 17
Registration date : 09. 01. 10

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyThu Jul 08, 2010 8:04 pm

Ahojky, když křeček omylem sežere mouchu nebo komára nebo jiný menší hmyz, může se mu něco stát? A ještě něco: Může křeček jíst kobylky nebo saranče? Jestli ano tak prosím připsat dávkování. Moc děkuji
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyFri Jul 09, 2010 1:01 am

Ahojky, nic se nestane, ale zrovna mouchy bych jim vůbec nedávala - kdo ví na čem před tím seděly. :)
Kobylky křeček může i saranče - stačí jim je dávat jako ostatní bílkoviny maximálně tak 2x do týdne jednu kobylku :)
Návrat nahoru Goto down
tynahlina

tynahlina

Poeet p?íspivku : 17
Registration date : 09. 01. 10

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků EmptyFri Jul 09, 2010 7:01 pm

Díky moc za odpověď
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Živočišná potrava křečků   Živočišná potrava křečků Empty

Návrat nahoru Goto down

Živočišná potrava křečků
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Potrava-