Janinka
Poeet p?íspivku : 47 Registration date : 25. 06. 08
| Předmět: Pralinka x Štístko Sat Jan 10, 2009 5:09 pm | |
| Ahoj. Mám doma obrovské terárium, tak mě napadlo že do toho terária dám klec a kolem klece bude běhat druhý džungaráček. Je to velmi fajné, v kleci je džungaračka Pralinka a kolem ní pobíhá džungarák Štístko. Když jsem jim čistila, napadlo mě, že bych je mohla nechat jenom počmuchat. Pralinka se do Štístka zamilovala ale Štístko o ní nejeví moc velký zájem...ale neperou se Proto jsem je nechala oba v tom teráriu (asi 10 min.) a pozorovala je. Hráli si spolu, prali se (jenom ze hry) a vypadalo že je vše OK. Chvílemi mě napadalo, že bych je mohla nechat spolu. Problém který mě napadl byl, že by se Štístko ,,neudržel" a...no víte Pralinka je totiž stará a nepřežila by porod. Štístko ale o ni nejeví moc velký zájem a Pralinka by se očividně nedala...jenomže když Pralinka začala Štístka očmuchávat, tak se Štístko naštval a začali se kousat. Nebyla to sice krvavá bitka ale nevypadalo to moc dobře Tak je mám raději zase oddělené. No, ale vypadali jako kdyby byli sourozenci....nebo prostě jako kámoši (hráli si spolu, jedli atd) tak mě napadlo, mohla bych je někdy u sebe nechat třeba i celý den spolu? Myslíte, že by se neporvali a neublížili si?? | |
|
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Pralinka x Štístko Sat Jan 10, 2009 10:17 pm | |
| Nechala si je spolu pár minut a potom se začali prát. I když netekla krev, ale přece. Tak proč bych si dávala spolu? Veř mi, že by to nebyl dobrý nápad a potom by si zbytečně řešila dokousaného křečka. | |
|
Janinka
Poeet p?íspivku : 47 Registration date : 25. 06. 08
| Předmět: Re: Pralinka x Štístko Sat Jan 10, 2009 11:07 pm | |
| Jo tak je raději nebudu dávat k sobě ... | |
|
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Pralinka x Štístko Sun Jan 11, 2009 12:14 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Pralinka x Štístko | |
| |
|