Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Mrška nespavka.

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Natali

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 26. 01. 09

Mrška nespavka. Empty
PříspěvekPředmět: Mrška nespavka.   Mrška nespavka. EmptyMon Jan 26, 2009 6:08 pm

alien Ahojka,pořídili jsme si křečka,je stár 7 měsíců.Když jsme si ho přivezli,vstával okolo 21.00 hodin a řádili jsme spolu poměrně dlouho.Pak se čas začal natahovat a teď vstává v půlnoci a někdy i ve 2.00 h ráno.Kdo to má vydržet?Každý den jsem s ním,běháme,řádíme.Máte nějakou radu,jak by vstávala aspoň do 22.00 hodin? geek
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

Mrška nespavka. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mrška nespavka.   Mrška nespavka. EmptyMon Jan 26, 2009 9:42 pm

Jedině ji musíte na to naučit. Naučte ji, že krmení bude dostávat kolem desáté večer a ona si na to zvykne. Potom už sama bude vycházet ven kolem desáté.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
sir736

Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 29. 10. 09

Mrška nespavka. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mrška nespavka.   Mrška nespavka. EmptySun Nov 15, 2009 10:33 am

hej ztý krmením to mu mám zerat misku??týjo:Dza to by i rozhrizal celou klec na to je strašne háklivý
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Mrška nespavka. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mrška nespavka.   Mrška nespavka. EmptySun Nov 15, 2009 9:07 pm

OT: sir736, bylo by možné, aby sis po sobě přečetl, cos napsal? Sorry, ale to se ani nedá číst. Sad
Návrat nahoru Goto down
sir736

Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 29. 10. 09

Mrška nespavka. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mrška nespavka.   Mrška nespavka. EmptyMon Nov 16, 2009 2:53 pm

sry moje chyba ve zpěchu jsem psal jinak chtěl jsem napsat že ztým krmením a že kdybych mu zebral misku tak by mi asi zežral klec :Djsem to skušel mu to dávat jindy tak v 9 hodin večer a on se zbudil v 8 hodin a že začal tak hryzat klec že jse mu to tam musel dát ale normal se budí v 10 hodin což je ješte dobře tu hodni sním být
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Mrška nespavka. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mrška nespavka.   Mrška nespavka. EmptyMon Nov 16, 2009 9:09 pm

A proč bys mu bral misku? Jen mu stačí dát dostatek krmení jednou za den.
Křeček nekouše klec proto, že má hlad - brousí si zuby, nebo chce jít ven.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Mrška nespavka. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mrška nespavka.   Mrška nespavka. Empty

Návrat nahoru Goto down

Mrška nespavka.
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Problémy s ochočením křečka, soužití více křečků-
Přejdi na: