| Jak poznám včas, že je samička těhotná | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Barčuš
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 23. 05. 11
| Předmět: Re: Jak poznám včas, že je samička těhotná Sat May 28, 2011 11:19 am | |
| Ďakujem za radu, máš super stránku :) Chcela by som sa ešte spýtať, či párenie môže byť úspešné aj keď sa samička nechce moc pár... Ďakujem | |
|
| |
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Jak poznám včas, že je samička těhotná Sat May 28, 2011 9:18 pm | |
| Díky. :)
Samička je ochotná páriť sa len keď má ruju. Inak je skor na samca agresívna a odmieta ho. Ale nie každé párenie musí byť úspešné. Stáva sa, že aj keď sa škrečky spária, tak samička neotehotnie. | |
|
| |
Barčuš
| Předmět: Re: Jak poznám včas, že je samička těhotná Sun May 29, 2011 8:59 pm | |
| Predvčerom som videla, ako sa moje mladé škrečky spárili a odvtedy sa už vôbec nepária...to znamená, že bolo párenie úspešné??? Škrečky sa druhýkrát pária až keď samička porodí alebo ešte počas gravidity? Ďakujem za odpovede. :) | |
|
| |
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Jak poznám včas, že je samička těhotná Mon May 30, 2011 10:33 pm | |
| Aké mladé škrečky? (koľko majú mesiacov:)
Samček oplodní samičku hneď po porode! Ale to sa zodpovednému chovateľovi stať nemože, lebo každému, komu záleží na zdraví samičky, tak ju nechová so samcom, aby samička neustále nerodila. | |
|
| |
Barčuš
| Předmět: Re: Jak poznám včas, že je samička těhotná Tue May 31, 2011 10:11 am | |
| Sú okolo 3-4 mesiacov staré... :) Ja som ešte nikdy neodchovala mladé, ale chcem to teraz skúsiť...dúfam, že to vyjde...samozrejme nedovolím, aby bola samička neustále tehotná... | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Jak poznám včas, že je samička těhotná Thu Jun 02, 2011 12:31 am | |
| V tom prípade ich musíš chovať zvlášť. | |
|
| |
Barčuš
| Předmět: Re: Jak poznám včas, že je samička těhotná Thu Jun 02, 2011 10:27 pm | |
| To mi je jasné. Ďakujem za všetky rady, dúfam, že sa ten vrh podarí :) | |
|
| |
Barčuš
| Předmět: Re: Jak poznám včas, že je samička těhotná Tue Jun 21, 2011 10:27 pm | |
| Ahoj Pitynka, narodilo sa mi 5 krásnych škrečkov, teraz majú už 7 dní :) mamička je starostlivá, dávam jej varené kuracie mäso a tvaroh, takže by mala mať dobré mlieko. Chcem sa ťa spýtať, či mi mladé neprelezú cez mriežky v klietke, keď začnú vyliezať z domčeka. Už mám aj dosť záujemcov, takže asi nepôjdu do zverimaxu. S pozdravom a vďakou za všetky užitočné rady Barčuš. | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Jak poznám včas, že je samička těhotná Tue Jun 21, 2011 11:44 pm | |
| Ahoj, tak to veľmi gratulujem. No, prejsť cez mreže možu veľmi ľahko, preto mriežky na spodku klietky prepleť nejakou priesvitnou plastovou fóliou, alebo nejakým pevnejším papierom. Alebo možeš klietku vložiť do nejakej vatšej krabice, kde malé ľahko nájdeš a vrátiš spať. Ale to prepletenie by bolo lepšie. Držím palce, nech je všetko v poriadku a malé nájdu dobrý domov. (Bolo by škoda, aby skončili vo zverimexe.) Ahoj Pity. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jak poznám včas, že je samička těhotná | |
| |
|
| |
| Jak poznám včas, že je samička těhotná | |
|