Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Nerozumíme tomu...

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Selbinka3

Selbinka3

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 24. 06. 09

Nerozumíme tomu... Empty
PříspěvekPředmět: Nerozumíme tomu...   Nerozumíme tomu... EmptyWed Jun 24, 2009 11:52 pm

Zdravím,
jsem tu nová. Ale...
Chovám křečky už několik let,ale to, co se stalo včera nechápu...
Minulý týden v Pátek jsem si koupila dva džungárské křečky, samičku a samečka. V domnění, že konečně jednou tu svoji smečku rozšířím.
Jen tak na začátek, vlastním tři křečky džungárské a dva syrské.
O hlodavcích toho vím moře moc(teda aspon si to myslím)
K věci. Odjela jsem k příteli v neděli, dva dny po koupi křečíků, dneska jsem volala domů, ptala jsem se, jak se moje smečka má, mamka na mě s brekem mluvila do telefonu, že dva maličký umřeli, jednoho našla v misce, z které se nemohl dostat, usoudila jsem, že asi nachladl, když ho mamka , společně se strýcem maličkýho zahřívali, bohužel se to nepovedlo... Umřel:-( Ale za nekolik hodin později, mamka se strýcem objevily druhého s nožičkama do kříže a jakoby lapal po dechu, mamka říkala, že to vypadalo jako by opravdu prosil o pomoc... Ale taky umřel.
Když jsem je v Mladoboleslavském zverimexu kupovala, byly v pořádku, očička čistý, srst krásnou, a i oni byly krásní, fotky nemůžu přiložit, nestihla jsem je ani vyfotit:-(
Musím to sem někomu napsat, jak jsem psala, křečků mám dost, ale tohle je poprvé, co mi křeček umřel takhle rychle...U prvního, jak jsem psala, jsem usoudila podchlazení u druhého? Já nevím, mohlo to být steskem?
Já potřebuju, aby mi někdo zkušený pomohl tomu porozumět...
Ztrátu zvířátka prožívám víc než je asi obvyklé a tohle mě moc vzalo, dalo mi práci přesvědčit přítele , mamku a strýce o tom, že tyhle za to stojí, a že je domů chci...
Je faktem,že maličký, byly opravdu maličký, nevím přesně v kolika týdnech můžou jít od maminy, ale tyhle byly drobní,ale přesto splnovali všechno co má křeček při koupi splňovat...
Poradí mi někdo, prosím? Katka.
Návrat nahoru Goto down
zuzanecka

Poeet p?íspivku : 92
Registration date : 25. 08. 10

Nerozumíme tomu... Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nerozumíme tomu...   Nerozumíme tomu... EmptySat Oct 02, 2010 2:15 pm

ahoj katko.já jsem taky měla hodně křečků a tedka mám 2.le mi líto co se tvým křečkům stalo.nedávno mi taky umřel křeček-ferdinka.a bylo to hrozný.uplně jsem se skepala a brečela.. bylo mi to tak líto..♥♥♥měla jsem ho hrozně ráda.aa taky nevím proč umřel.podle toho co popisuješ tak na tom byl podobně i ten můj.ten můj umřel ve spánku.:-( .. od mqatky můžou v 5-6týdnech. užij si alespon ty ostatní křečky:-)
Návrat nahoru Goto down

Nerozumíme tomu...
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Zdraví a nemoci-
Přejdi na: