Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Co je to za druh?

Goto down 
+2
Pitynka
I.karin
6 posters
AutorZpráva
I.karin

I.karin

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 03. 08. 09

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptyMon Aug 03, 2009 12:30 pm

Hele lidi, potřebuju pomoct, moje kámoška dostala ode mě k narozkám křečka, jenže já se zapoměla v obchodě zeptat co to je za druh, teď kámoška odjela na dovču na tři týdny a Eliška je u mě,....Hele takže křeček je černej, větší než džungarský křeček ale menší než zlatý,.....neporadíte mi co to je za druh?
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptyMon Aug 03, 2009 8:52 pm

Možná bys sem mohla dát jeho foto.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
RAT

RAT

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 08. 09

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptyTue Aug 11, 2009 10:51 pm

to nejspíš nepude když tu nemaš foto,takhle seto nedá moc zjistit Neutral silent
Návrat nahoru Goto down
http://krecci.forumsk.com/forum.htm
zuzanecka

Poeet p?íspivku : 92
Registration date : 25. 08. 10

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptySat Aug 28, 2010 5:17 pm

ja bych řekla že je to přerostlej džungarán nebo menší sýráček:-) jeden z nich to bude..a je celej černej??
Návrat nahoru Goto down
terzah

terzah

Poeet p?íspivku : 105
Registration date : 16. 11. 08

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptySat Aug 28, 2010 9:18 pm

tak dzungarak to asi nebude protoze teda aspon ja jsem jeste cernyho dzungaraka nevidela a ani nevim jestli cernej dzungarak existuje..
Návrat nahoru Goto down
zuzanecka

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptySun Aug 29, 2010 10:17 am

jo my sme měli upe černýho džungyho.. :-)
Návrat nahoru Goto down
zuzanecka

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptySun Aug 29, 2010 10:17 am

jo my sme měli upe černýho džungyho.. :-)
Návrat nahoru Goto down
terzah

terzah

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptySun Aug 29, 2010 11:49 am

a mel ten cernej pas od hlavy po zadecek?(jak maji dzungaraci)..protoze kdyz je celej cernej no tak to asi nejde videt..
Návrat nahoru Goto down
zuzanecka

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptySun Aug 29, 2010 11:52 am

to se nejspíš ptáš karin vid ale já tomu tky nevěřila když sem ho dostala že je to džungy..ale zlatej to tky může být...je prostě menší no..:-)
Návrat nahoru Goto down
terzah

terzah

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptySun Aug 29, 2010 11:57 am

ne karin ne ...to se ptam zuzanecky
Návrat nahoru Goto down
zuzanecka

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptySun Aug 29, 2010 12:46 pm

jo:-) mas pravdu s tym pruhem no tak newim:-)
asi to je malý zlatý:-)
Návrat nahoru Goto down
Mummye

Mummye

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 03. 08. 10

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? EmptyTue Aug 31, 2010 1:42 pm

Nebo to může být Campbellák-ti jsou někdz větší než džungaráci, a celí černí můžou být taky :)
Návrat nahoru Goto down
http://mummye.blog.cz
Sponsored content

Co je to za druh? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co je to za druh?   Co je to za druh? Empty

Návrat nahoru Goto down

Co je to za druh?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Problémy s ochočením křečka, soužití více křečků-
Přejdi na: