Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

smrtelná křeč

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Andy H

Poeet p?íspivku : 19
Registration date : 18. 10. 09

smrtelná křeč Empty
PříspěvekPředmět: smrtelná křeč   smrtelná křeč EmptySun Oct 18, 2009 12:01 pm

ahojky koupila jsem si mláďátko křečka džungarského, po 14 dnech mi umřel. Od začátku byl v pořádku, hezky papal hrál si, přibíral na váze a ze dne na den se mu zalepily oči asi hnisem a na druhý den umřel. Bohužel jsem ho nestihla včas dovézt k lékaři, neboť jsem nebyla 2 dny doma a přítel myslel že má zavřené oči protože chce spát a on ho ruší. Když jsem na druhý den večer přijela domů tak už mu nebylo pomoci. Před smrtí byl chladný, apatický, měl propadlé bříško, tak jsem ho zahřívala, ale nepomohlo to. Potom dostal strašné křeče, svíjel se, tak jsem ho držela, ukidňovala, zase zahřívala, křeče ustaly ale chvíli na to zemřel. Moc mě to trápí, nedokážu si vysvětlit co se mu to mohlo stát. Měla jsem křečků několik a žádnému z nich se nic podobného nestalo. Proto se chci zeptat čím to mohlo být?? Jak něčemu takovému předcházet???
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

smrtelná křeč Empty
PříspěvekPředmět: Re: smrtelná křeč   smrtelná křeč EmptyMon Oct 19, 2009 7:48 pm

Ahoj, malého je mi moc líto. Nejspíš měl křeček slabou imunitu - byl příliš brzy oddělen od matky, nebo problémy se srdíčkem, nebo se jednalo o genetickou vadu. Ale více by dokázala říct jedině pitva.
Nic si nevyčítej - tohle se nedá ničím ovlivnit. Sad
Ty křeče jsou známkou blížící se smrti - jedná se o předsmrtní křeče. Sad
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Andy H

Poeet p?íspivku : 19
Registration date : 18. 10. 09

smrtelná křeč Empty
PříspěvekPředmět: Re: smrtelná křeč   smrtelná křeč EmptyTue Oct 20, 2009 5:44 pm

Moc děkuji za odpověď. Ještě se chci zeptat, mám už křečka nového, a nechala sem mu lahvičku na pití po tom předešlém a prolila sem ji pořádně vřelou vodou z varné konve, myslíš že to stačí takhle vyčistit? Zabilo by to bakterie, kdyby tam nějaké byly? Nerada bych, aby se mu něco stalo, moc se o něj bojím!
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

smrtelná křeč Empty
PříspěvekPředmět: Re: smrtelná křeč   smrtelná křeč EmptyTue Oct 20, 2009 8:29 pm

Ahoj, gratuluji k novému mazlíkovi. :)

Napáječku ještě můžeš vymýt octem a potom důkladně vypláchnout. Až kým nebude ocet z napáječky vůbec cítit.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Sponsored content

smrtelná křeč Empty
PříspěvekPředmět: Re: smrtelná křeč   smrtelná křeč Empty

Návrat nahoru Goto down

smrtelná křeč
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Zdraví a nemoci-
Přejdi na: