Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Nejí ale schovává

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
guano

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 19. 01. 10

Nejí ale schovává Empty
PříspěvekPředmět: Nejí ale schovává   Nejí ale schovává EmptyTue Feb 09, 2010 11:32 am

Zdravim

Mam džungeraka a davam mu tak jednu kavovou lzici smesi a vzdy vse rychle zmizi. Podle navodu na webu jsem se dozvedel ze by to mela bejt normalni denni davka ale po tydnu jsem v jeho domecku obevil snad vic potravy než jsem mu dal Laughing a to hlavvě pšenice...mám se naněj vykašlat a přestat mu úplně dávat a jen kontrolovat zda už snědl to co mas nastřádáno?
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

Nejí ale schovává Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nejí ale schovává   Nejí ale schovává EmptyTue Feb 09, 2010 7:46 pm

Ahoj křečci si často dělají zásoby a to, co jim nechutná nechávají tak.
Spíš bych doporučovala častěji kontrolovat domeček a taky všechny jeho zásoby tak jednou za 3-4 dny vyhodit, aby nezačali plesnivět.
Taky můžeš omezit jeho krmení, tak, že mu jednou do týdne nedáš nic, jenom zeleninu, aby si snědl to, co má nastřádané.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
guano

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 19. 01. 10

Nejí ale schovává Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nejí ale schovává   Nejí ale schovává EmptyTue Feb 09, 2010 10:43 pm

Njn ale tak musi to snist...a co to vyndat pri cisteni a davat to znovu ale jen psenici?
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

Nejí ale schovává Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nejí ale schovává   Nejí ale schovává EmptyWed Feb 10, 2010 10:50 pm

Můžeš to zkusit, ale zrní delší dobu "uskladněné" v domečku může být často navlhlé, proto ho já raději vyhazuji a dám mu menší množství čerstvého krmení .
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Sponsored content

Nejí ale schovává Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nejí ale schovává   Nejí ale schovává Empty

Návrat nahoru Goto down

Nejí ale schovává
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Potrava-
Přejdi na: