| Křeček Džungárský - občas hryže | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
janinecka
Poeet p?íspivku : 22 Age : 28 Localisation : Mělník Registration date : 15. 10. 09
| Předmět: Křeček Džungárský - občas hryže Mon May 10, 2010 10:50 pm | |
| Mám menší problém, teda spíše můj bratr. Mám křečka džungárského v akvárku kde má kolečko a prolejzačky aby se zabavil. Rovnou říká že ho brácha občas poškádlí tím že ho např. obrátí na zádíčka a nedovolí mu nějakou chvíli se otočit což když můžu mu zatrhnu. Stěžje si že mě nekouše, ale jeho už asi "preventivně" aby ho neškádlil. Sice jsem mu to říkala, ale nák se tomu neměl a tak se chci zeptat jestli to může být opravdu tím že ho často škádlí. P.S.: Nevím jestli sem to dost jasně popsala... | |
|
| |
Piki
Poeet p?íspivku : 42 Registration date : 30. 04. 10
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Wed May 26, 2010 4:50 pm | |
| Já bych řekla, že to tím je. | |
|
| |
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Wed May 26, 2010 10:00 pm | |
| janinecka, měla bys bráchovi vysvětlit, že tím křečkovi ubližuje a trápí ho. Když ho křeček pořádně kousne, tak alespoň bude vědět proč. | |
|
| |
zuzanecka
Poeet p?íspivku : 92 Registration date : 25. 08. 10
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Wed Aug 25, 2010 12:26 pm | |
| ten náš kouše ale nestiskne pořádně jen lehce-myslím že skouší,jestli to není jídlo ale stejně se bojím abych ho neupustila když se leknu.jo a ještě :můj křeček džungarský je asi březí a docela agresivní.nezůstane mu to ,že ne?díky | |
|
| |
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Wed Aug 25, 2010 3:54 pm | |
| Samičky v období březosti bývají kousavé. Potom je to ale často přejde. | |
|
| |
zuzanecka
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Wed Aug 25, 2010 9:31 pm | |
| díííííííííííííky moc jsem ráda,že jsem konečně našla web,kde odpoví brzy.na jiných jsem dostala odpověd třeba po týdnu..pa♥ | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Wed Aug 25, 2010 11:15 pm | |
| Snažím se, ale ne vždy se jsem na PC. :) | |
|
| |
zuzanecka
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Sat Aug 28, 2010 9:14 am | |
| | |
|
| |
modrooko
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 28. 12. 10
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Tue Dec 28, 2010 4:29 pm | |
| ahoj pity prosim te nedavno sem si koupila noveho krecka dzungarskeho a zacala sem si ho opatrne ochocovat ale von misto abi si mne parkrat ochutnal tak mne hrize porat a dokonce mi s toho tece krev. | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Wed Dec 29, 2010 4:01 am | |
| Ahoj. Jak dlouho máš křečíčka? O jaké pohlaví se jedná? | |
|
| |
modrooko
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Wed Dec 29, 2010 8:34 pm | |
| mah pres tyden a je to kluk. | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Thu Dec 30, 2010 10:46 pm | |
| Tak to je dost krátká doba. Chce to čas na ochočení. Taky není dobré ho násilím brát na ruce, když nechce, nebo mu sahat do jeho teritoria. To se potom nesmíš divit, že se bojí a kouše. Jak ho vyndaváš ven z klece? | |
|
| |
zuzanecka
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Fri Dec 31, 2010 1:34 pm | |
| to moje džungaračka taky kouše a máme jí 5 měsíců.já sem na ní jemná a snažím se jí dávat všechno co potřebuje ale je hrozně agresivní,prokousne i rukavice a vážně už nevim co s ní protože nechci aby byla celý život jen v kleeci ale zase už mě nebaví být kazdý den pokousaná!pořát to skouším a snžím se byt trpělivá ale ... pity myslíš že by to mohlo být tím že jí asi 1měsíc co u nás byla dali injekci proti všenkám?mmka ji držela a jak se křečice lekla tak jí pořádně kousla a od tý doby to je pořád stejný.. zlatý sameček se mě zase hroně bojí-asi 4měsíce protože dostával ty antibiotika na z.moč.měchýře.. | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Sat Jan 01, 2011 11:21 pm | |
| Ahojky, spíš si myslím, že to bude povahou. Moji křečíci byli několikrát ošetřování mnou nebo vetem a tenhle problém jsem neměla. Křečkovi můžeš udělat výběh, aby měl možnost se proběhnout někde jinde. Vyndavat ho můžeš ven i pomocí i nějaké krabičky nebo ruličky. | |
|
| |
modrooko
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Mon Jan 03, 2011 5:23 pm | |
| ja mu do vyběhu dam ruku a počkam až na ni vleze nebo ho nalakam do ruličky. | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Mon Jan 03, 2011 10:57 pm | |
| modrooko - tak to děláš správně. | |
|
| |
Kikyshek007
Poeet p?íspivku : 11 Localisation : Brno Registration date : 06. 07. 11
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Thu Jul 28, 2011 3:52 pm | |
| Ahoj... mám křečka džungárského... nedávno mu umřela holka... byly spolu od malička tak ho to asi hodně vzalo... Nikdy mě nehryzal, ale teďka hryže skoro pořád, ale jen když ho vytahuji s akvária. Jen když se ho v akvárku dotknu začne pyštět a kousat... newím co s tím dělat... předem děkuji :) | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže Fri Jul 29, 2011 9:38 pm | |
| Možná se stal teď více teritoriální. Vyndavej ho ven pomocí nějaké krabičky nebo ruličky od toaleťáků. Na ruce by už potom kousat neměl. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Křeček Džungárský - občas hryže | |
| |
|
| |
| Křeček Džungárský - občas hryže | |
|