Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Zabarvení samičky

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Maky

Maky

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 19. 07. 10

Zabarvení samičky Empty
PříspěvekPředmět: Zabarvení samičky   Zabarvení samičky EmptyMon Jul 19, 2010 11:22 pm

Ahojky,před vánocema jsem si koupila dva džungárské křečíky..vzala jsem si bílého a šedého ať je lépe rozeznám,byli mi prodáni s tím že to jsou dva samečci,ale zhruba 4měsíce na to jsem v akvárku našla miminka Laughing ...ale začala jsem u samečky pozorovat zvláštní zabarvení,nejdřív byla černo-bílá,taková zvláštní,ale teď je už úplně šedá..hlava mi nebere proč se mi z bílého křečka stal šedý ..můžete mi někdo poradit??? Shocked Rolling Eyes Neutral
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

Zabarvení samičky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zabarvení samičky   Zabarvení samičky EmptyWed Jul 21, 2010 2:11 am

Ahoj, nespíš byl křečík v zimní srsti. Jednou se to stalo i mne, že jsem si koupila 2 úplně bílé křečíky a nakonec se oba přebarvili do Agouti zbarvení.
Jak se křeček přebarvuje ze zimní srsti se podívej zde:
http://www.pitynka.estranky.cz/fotoalbum/-----krecci-nebe/filip
I když Filípek už nebyl úplně bílý, protože já jsem si ho kupovala malinko staršího.

Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Maky

Maky

Registration date : 19. 07. 10

Zabarvení samičky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zabarvení samičky   Zabarvení samičky EmptyWed Jul 21, 2010 11:55 am

No já už před tím měla bílého džungaráčka,ale ten mi bílím zůstal..takže jsem do akvárka koukala s vykulenýma očima proč tam mám šedého..každý se divil co to mám za džungaráka když byla ze začátku černo-bílá,a ona se mi potvůrka takhle zabarví za 4dny co jsem byla pryč Shocked Laughing ..Jinak mocinky děkuji za odpověď,hlava mi to fakt nebrala..
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

Zabarvení samičky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zabarvení samičky   Zabarvení samičky EmptySat Jul 24, 2010 3:22 am

Někteří, takhle můžou změnit barvu. Stává se to. Je to tou zimní srstí a taky mají na to vliv hormony.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
křeček

Registration date : 01. 10. 10

Zabarvení samičky Empty
PříspěvekPředmět: pro maky   Zabarvení samičky EmptyFri Oct 01, 2010 6:51 pm

ja jsem mela taky biliho a potom se my zabarvil do zluty Very Happy Basketball
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Zabarvení samičky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zabarvení samičky   Zabarvení samičky Empty