| zuza | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
zuzanecka
Poeet p?íspivku : 92 Registration date : 25. 08. 10
| Předmět: zuza Wed Aug 25, 2010 10:41 am | |
| ahoj pity.před 17 dny jsme si koupili ve zverimeksu křečka.zřejmě holčičku-džungaráka.posledních pár dní divně stloustla a začala na nás pištět když jsme jí chtěli dát jídlo,když jsme jí hladili atd.je to náš pátý křeček ale tohle se nám nikdy nestalo.. navíc když jsem jí včera čistila klec,jemela v domečku zádný zásoby..a taky si hrabe před domečkem díry..v podestýlce:-o když jsme jí koupili,byli jí přibližně 3měsíce a dneska je 17tý den co jí máme doma.myslíš,že by mohla být těhotná?na 1stranu bych to chtěla.1by jsme si nechali,ale co s tema ostatníma?nemám s tím žadné skušenosti.prosím odpověz co nejdřív večer jedu pryč.ahoj a díííky moc.zuza [justify] [justify] | |
|
| |
Mummye
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: zuza Wed Aug 25, 2010 11:00 am | |
| Březí může být, v tom případě by už ale měla tak za 3-4 dny porodit. Ostatní mláďata můžeš dát do nějakého dobrého zverimexu, nebo se poptat známých, jetsli by neměli zájem :) | |
|
| |
zuzanecka
| Předmět: Re: zuza Wed Aug 25, 2010 12:07 pm | |
| jj.dííky moc.doufám že březí je i když stím budou problémy protože chci aby přestala pištět a kousat.. je teda březí ze zverimexu.tak ahoj a díkyzuza. | |
|
| |
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: zuza Wed Aug 25, 2010 3:53 pm | |
| Ahojky, tak nejspíš jste si domů přinesli balení "dva v jednom" . :) Džungaračky jsou březí kolem 18 až 21 dní, takže jestli za den dva neporodí, tak možná jenom ztloustla. Ale necháme se překvapit. :) Hlavně ji pro jistotu dej na stavbu hnízda hodně bílých papírových ubrousků a čekej. Potom se ozvi jak to dopadlo. Základní info co a jak najdeš zde: http://www.pitynka.estranky.cz/clanky/chov-a--rozmnozovani-krecku | |
|
| |
zuzanecka
| Předmět: Re: zuza Wed Aug 25, 2010 9:12 pm | |
| jj.díky moc tohle je super web.newim jak je to možný ale stala sem se tu závislákem vjetším než na facebooku a to je teda výkon..dííííky moc:-)a omlouvám se v tom tématu zuza je to samí:-Dpa zuza. | |
|
| |
zuzanecka
| Předmět: Re: zuza Wed Aug 25, 2010 10:05 pm | |
| no to jsem si říkala že určitě bude mít malé,ale nevím proč,čím dál víc si myslím že ne že jsme jí dali třeba moc tech slunecnicových semen:-(((((((( už jsem se těšila...ale pářit se samečkem ji nechci..ani bych nemohla..ale bylo by dobrý kdyby porodila 1by jsme si nechali tak by si na nás dobře zvyklo..doufám že nevadí že sem píšu.jo a co myslíš -výběh leporela..díky.pa♥ | |
|
| |
zuzanecka
| Předmět: Re: zuza Wed Aug 25, 2010 10:21 pm | |
| ahoj pitynko..promin že tě pořát ruším ae mě to nedá spaát.. tak jsem se na malé těšila..:-(myslíš že podle toho co jsem napsala spíš je březí nebo ne??:-o | |
|
| |
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: zuza Wed Aug 25, 2010 11:12 pm | |
| Těžko říct. Kdybych ji viděla, tak bych ti řekla. Uvidíme. A má široké boky? | |
|
| |
zuzanecka
| |
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: zuza Sat Aug 28, 2010 11:58 pm | |
| Tak už asi neporodí. Ještě ale pro jistotu tak den dva počkej. | |
|
| |
zuzanecka
| Předmět: Re: zuza Sun Aug 29, 2010 5:30 pm | |
| a pity jak hlasité je to pískání mládátek?a je možé že když samice je mimo domeček a já schválně před ní dělám,že jí sahám do domečku tak ona jde akorát k mým prstum ale nevadí jí to.myslíš že kdyby tam mládata měla,tak by tohle dělala?žádné pískání neslyšíme..akorát někdy já mam slyšiny jak sem se na ně těsila:-) ale nikdo jiný je neslyší..co myslíš?díky PŘedEm ZUzA
| |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: zuza Mon Aug 30, 2010 12:51 am | |
| Pískání bys určitě slyšela. A je teď samička hubenější? | |
|
| |
zuzanecka
| Předmět: Re: zuza Mon Aug 30, 2010 1:01 pm | |
| právě že jo ale koukla sem se tam..dala sem ferdinu do koule ale nic tam není..nevadí:-) | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: zuza Fri Sep 03, 2010 11:06 pm | |
| Tak asi těhotná není a nebyla. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: zuza | |
| |
|
| |
| zuza | |
|