ahoj.nemám s tím zkušenosti ale jak už jsem psala mám spoustu důvodů proč si myslet že je ferdinka březí.nenadálá tlouštka,piští,hrabe díry do podestýlky ,hodně jí... nemůžou být mládata nejak postižená,když jsou z jednoho vrhu?je jí přibližně 14týdnů a myslím že jestli čeká mládata,bude každým dnem rodit.zvláštní péči nepotřebují,že?a pokud se jich narodí více,kam je mám dát?ptala jsem se snad ve všech zverimexech v okolí a tak by je nechtěli a známí moc taky ne ale hadům je dávat nechci a všechny si je taky nemůžeme nechat..:-(tak 1maximálně..a hlavně se bojím že to bude komplikovanýporod.nedávno nám umřel křeček syrský..byli mu 3měsíce a nevíme proč..byl nejlepší-pro mě♥♥♥a o tohohle nechci přijít takže..ale rozhodně chci mladé proto aby se samička přestala ohánět p pištět.děsím se ale toho-vím že to k tomu patří,ale nechci aby náké mladě bylo mrtvé nebo aby ho snědla..předem díky za doufám rychlou odpověd-nejsem si jistá jestli je březí a doufám že jo-podle těch znaků by snad měla být ne?díky zuza.