Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

je březí nebo ne?!?

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
zuzanecka

Poeet p?íspivku : 92
Registration date : 25. 08. 10

je březí nebo ne?!? Empty
PříspěvekPředmět: je březí nebo ne?!?   je březí nebo ne?!? EmptyWed Aug 25, 2010 2:29 pm

ahoj.nemám s tím zkušenosti ale jak už jsem psala mám spoustu důvodů proč si myslet že je ferdinka březí.nenadálá tlouštka,piští,hrabe díry do podestýlky ,hodně jí... nemůžou být mládata nejak postižená,když jsou z jednoho vrhu?je jí přibližně 14týdnů a myslím že jestli čeká mládata,bude každým dnem rodit.zvláštní péči nepotřebují,že?a pokud se jich narodí více,kam je mám dát?ptala jsem se snad ve všech zverimexech v okolí a tak by je nechtěli a známí moc taky ne ale hadům je dávat nechci a všechny si je taky nemůžeme nechat..:-(tak 1maximálně..a hlavně se bojím že to bude komplikovanýporod.nedávno nám umřel křeček syrský..byli mu 3měsíce a nevíme proč..byl nejlepší-pro mě♥♥♥a o tohohle nechci přijít takže..ale rozhodně chci mladé proto aby se samička přestala ohánět p pištět.děsím se ale toho-vím že to k tomu patří,ale nechci aby náké mladě bylo mrtvé nebo aby ho snědla..předem díky za doufám rychlou odpověd-nejsem si jistá jestli je březí a doufám že jo-podle těch znaků by snad měla být ne?díky zuza.
Návrat nahoru Goto down
zuzanecka

Poeet p?íspivku : 92
Registration date : 25. 08. 10

PříspěvekPředmět: Re: je březí nebo ne?!?   je březí nebo ne?!? EmptyWed Aug 25, 2010 2:30 pm

je to džungarák!!
Návrat nahoru Goto down
Mummye

Mummye

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 03. 08. 10

PříspěvekPředmět: Re: je březí nebo ne?!?   je březí nebo ne?!? EmptyFri Aug 27, 2010 12:30 pm

Zkus dát nějaké inzeráty na internet, poptat se nějakých lidí, vyvěsit inzeráty ve škole na nástěnce... A třeba seženeš dost zájemců .)
Návrat nahoru Goto down
http://mummye.blog.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: je březí nebo ne?!?   je březí nebo ne?!? Empty

Návrat nahoru Goto down

je březí nebo ne?!?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Ten nebo Ten?
» 2 nebo 1??