zuzanecka
Poeet p?íspivku : 92 Registration date : 25. 08. 10
| Předmět: prej to nic není.. Sun Oct 31, 2010 6:01 pm | |
| ahoj pitinko.v poslední době se můj křeček-syrský sameček chová divně.hrozně se bojí a navíc má holé uši,i za ušima pelichá.a ještě má na boku takové malinké hrbůlky a drbe se tak.vždycky ,když se na něj podívám,stojí jako socha asi 2 minuty.pije normálně jako vždycky-asi 4mm za den.jí také přiměřeně.jsou mu asi 3měsíce.akorát jak měl attb tak se mi zdá že se to vrací.moč není bílá,ale kalná.mamka se veterinářky ptala na ty uši a ona říkala že je to naprosto normální.. mě to ale normální nepřipadá!! prosím nevíš co to může být? díky | |
|
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: prej to nic není.. Mon Nov 01, 2010 1:07 am | |
| Ahojky. Srst za ušima je vždy malinko řidší. Ty malinké "hrbůlky" - nevypadají jako mateřské znamínko? Jestli ano, tak to jsou pachové žlázy a tím jak si je drbe jenom rozšiřuje svůj pach. Tvůj křeček dospívá a tak je možné, že hormonální změny u něj vyvolaly malinko změny v povaze. | |
|
zuzanecka
| Předmět: Re: prej to nic není.. Wed Nov 03, 2010 2:46 pm | |
| ahoj pity.byly jsme znovu u veterinářky a říkala že moč je dobrá.. akorát nám dala náký kapičky na tu kůži.. tak ahoj :)
| |
|
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: prej to nic není.. Thu Nov 04, 2010 9:48 pm | |
| Ahojky, tak snad bude OK. A jak se ty kapičky jmenují ? | |
|
zuzanecka
| Předmět: Re: prej to nic není.. Thu Nov 04, 2010 10:22 pm | |
| je tak to vůbec nevim :) ona jen řekla že nám dá kapky aby ho to tolik nesvědilo ale přesně nevěděla co to je.. ale ty kapky bohužel nevím | |
|
Pitynka Admin
| Předmět: Re: prej to nic není.. Sat Nov 06, 2010 10:46 pm | |
| To nevadí. Hlavně, aby křečkovi pomohly. | |
|
zuzanecka
| Předmět: Re: prej to nic není.. Sun Nov 07, 2010 1:17 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: prej to nic není.. | |
| |
|