| Dotaz.. | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ellik
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 20. 07. 11
| Předmět: Dotaz.. Wed Jul 20, 2011 11:24 pm | |
| Mám křečka syrského a chtěla bych se zeptat jak ho mám česat.. | |
|
| |
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Dotaz.. Thu Jul 21, 2011 8:52 pm | |
| | |
|
| |
Áďulína
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 29. 08. 12
| Předmět: Re: Dotaz.. Fri Aug 31, 2012 12:03 pm | |
| Ahoj,vím že tohle k tomuto tématu co se tu píše nepatří,ale nechtěla jsem zbytečně vytvářet nový článek.Můj křečík džungarský má už od té doby co jsem si ho koupila nějaký uražený prstík a blbě zrostlí.Má to tam hnědý jKOby strup ale má ho opravdu nějak překroucený.Není potřeba s ním zajít k veterináři?předem děkuji za odpověď | |
|
| |
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Dotaz.. Mon Sep 03, 2012 7:37 pm | |
| Ahoj, bohužel fotka je dost malá, ale samozřejmě, by bylo dobré se jít poradit s vetem. Zdá se mi to, že má i drápek přerostlý? Jestli ano, tak vet by mu ho alespoň zkrátil. | |
|
| |
Áďulína
| Předmět: Re: Dotaz.. Tue Sep 04, 2012 5:50 pm | |
| Ahoj dneska jsem zjistila že jí ten prstík odpadnul takže tam nemá tetka vůbec žádný prst,celý se jí utrhnul!! :O není to nějaké moc závažné?Zkusím zajít k veterináři | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Dotaz.. Tue Sep 04, 2012 9:54 pm | |
| Ahoj, pokud to nemá zanícené a nijak jinak ji to v pohybu nebrání, tak to bude v pořádku. Samozřejmě, možná by bylo dobré, aby to pro jistotu viděl vet. Držím palce. | |
|
| |
Áďulína
| Předmět: Re: Dotaz.. Wed Oct 17, 2012 7:50 pm | |
| Ahoj tak jsem byla u veterináře a ten mi řekl že je to v pořádku.Rána se zatáhla a v chůzi jí to vůbec neprání.Hold má o jeden prstík méně... | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Dotaz.. Fri Oct 19, 2012 3:39 pm | |
| Ahoj, tak to jsem ráda, že je křeček už v pořádku. Chybějící prstík je "jen" kosmetická vada a pokud ji to v ani v chůzi nebrání, tak to je opravdu skvělé. | |
|
| |
mamynek
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 05. 06. 13
| Předmět: Re: Dotaz.. Wed Jun 05, 2013 11:18 am | |
| Mám také dotaz. Mám křečka zlatého necelé dva roky. Už 5. den jenom spí, když vyleze z domečku, pohybuje se velmi pomalu a neohrabaně, spíš se potácí, takřka nepřijímá potravu, ani nic nevylučuje, průjem rozhodně nemá, nevylučuje ani skoro žádnou moč. Je možné, že umírá? | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Dotaz.. Wed Jun 05, 2013 4:26 pm | |
| Bohužel, to nevypadá dobře. Všechny příznaky ukazují na to, že zřejmě jsou to jeho poslední chvíle. Možná by bylo dobré se poradit s veterinářem, jestli se mu ještě nedá pomoct, nebo alespoň šetrně ukončit jeho trápení - pokud evidentně trpí. Je mi to ale moc líto. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dotaz.. | |
| |
|
| |
| Dotaz.. | |
|