Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 17. 02. 12
Předmět: Niky 2 roky a Goldie 2měs. můžou nemůžou ? Fri Feb 17, 2012 2:49 am
Seznámení se situací : Niky a Premi kluci byli moji první křečci byli od malička spolu a i spolu spinkali jak bráškové Premi Nikyho pokousal naštěstí jsem byla u toho a rozdělila je ! Premi mi 27.1.2012 umřel byl to takovej ňuňánek tlustej POŘÍDILA JSEM SI GOLDIE NOVÉHO KŘEČKA..samičku krásná zlatá jako premi.Nikymu jsou dva roky a jí 2 měsíce od narození.. Nikyho pouštim po pokoji a když se přiblížil k její kleci jako kdybych mu dala REDBULL byl hyperaktivní a jako mladej najednou. Dneska si k sobě přes klec čuchli mam habitrail a malinko jsem to pootevřela, A NIKY A GOLDIE SE OLÍZLI...nevrzali zubama ... ALE CO KDYBYCH JE PUSTILA SPOLEČNĚ POPOKOJI ? Niky po pokousáni od Premiho vždycky vrzal zubama a šlo vidět že si pamatoval jak ho pokousal (NENI TO NIC PŘÍJEMNÉHO VIDĚT TO A SLYŠET TY ZUBY) tak vim co dělá křeček když se chce rvát...ale ryskovat to ? NIKY A PREMI byli vychovávaný od mého přítele který křečky měl,choval je denne aby si zvykli na lidi a nikdy nepokousali! jen stípli když se jim něco už nelíbilo... Můžou se výdat ? Goldie je malinká a on starej chlapecmůžu jim povolit RANDE ?
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
Předmět: Re: Niky 2 roky a Goldie 2měs. můžou nemůžou ? Sun Feb 19, 2012 7:21 am
Ahoj, společné pouštění po pokoji bych nedoporučila. Když samička nebude mít říji, tak by se mohli poprat a kdyby říji měla, tak by se mohli spářit - a samička je na páření příliš mladá. Takže bych je pouštěla jenom každého zvlášť.