Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Niky 2 roky a Goldie 2měs. můžou nemůžou ?

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Sabi

Sabi

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 17. 02. 12

Niky 2 roky a Goldie 2měs. můžou nemůžou ? Empty
PříspěvekPředmět: Niky 2 roky a Goldie 2měs. můžou nemůžou ?   Niky 2 roky a Goldie 2měs. můžou nemůžou ? EmptyFri Feb 17, 2012 2:49 am

study Seznámení se situací : Niky a Premi kluci byli moji první křečci byli od malička spolu a i spolu spinkali jak bráškové Sleep
Premi Nikyho pokousal naštěstí jsem byla u toho a rozdělila je ! Premi mi 27.1.2012 umřel Sad byl to takovej ňuňánek tlustej Very Happy
POŘÍDILA JSEM SI GOLDIE NOVÉHO KŘEČKA..samičku krásná zlatá jako premi.Nikymu jsou dva roky a jí 2 měsíce od narození..
Nikyho pouštim po pokoji a když se přiblížil k její kleci jako kdybych mu dala REDBULL Very Happy byl hyperaktivní a jako mladej najednou.
Dneska si k sobě přes klec čuchli Very Happy mam habitrail a malinko jsem to pootevřela, A NIKY A GOLDIE SE OLÍZLI...nevrzali zubama ...
ALE CO KDYBYCH JE PUSTILA SPOLEČNĚ POPOKOJI ?
Niky po pokousáni od Premiho vždycky vrzal zubama a šlo vidět že si pamatoval jak ho pokousal (NENI TO NIC PŘÍJEMNÉHO VIDĚT TO pale A SLYŠET TY ZUBY)
tak vim co dělá křeček když se chce rvát...ale ryskovat to ? NIKY A PREMI byli vychovávaný od mého přítele který křečky měl,choval je denne aby si zvykli na lidi a nikdy nepokousali! jen stípli když se jim něco už nelíbilo... Můžou se výdat ? Goldie je malinká a on starej chlapec můžu jim povolit RANDE ? Laughing
confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

Niky 2 roky a Goldie 2měs. můžou nemůžou ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Niky 2 roky a Goldie 2měs. můžou nemůžou ?   Niky 2 roky a Goldie 2měs. můžou nemůžou ? EmptySun Feb 19, 2012 7:21 am

Ahoj, společné pouštění po pokoji bych nedoporučila. Když samička nebude mít říji, tak by se mohli poprat a kdyby říji měla, tak by se mohli spářit - a samička je na páření příliš mladá. Takže bych je pouštěla jenom každého zvlášť.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/

Niky 2 roky a Goldie 2měs. můžou nemůžou ?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Problémy s ochočením křečka, soužití více křečků-
Přejdi na: