Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský)

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Linda.O

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 15. 03. 12

Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský) Empty
PříspěvekPředmět: Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský)   Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský) EmptyThu Mar 15, 2012 9:47 pm

Mám křečka 2. den. Dnes jsem si jej vzala do ruky a on se mi tam počural .. Very Happy To mi nějak nevadilo,ale moč křečka měla trochu červenou barvu. Né uplně červenou,tak kdy se píchnete například do prstu ,ale mělo to prostě barvu normální moče+naoranžovělá kapka v tom . Sad Paní ve zverimexu říkala,že je poměrně ještě mladý,mohlo by to stím nějak souviset?
Moc prosím o radu . Bojím se,aby mi nezemřel,prostože zhruba před rokem jsem měla křečka zlatého a ten mi do týdne umřel . Sad
Děkuji za odpověď. :)
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský)   Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský) EmptySat Mar 17, 2012 2:12 am

Načervenalá moč může být i po krmení, pokud obsahuje např. červenou řepu nebo mrkev. Prohlídnete složení krmiva a napište mi, co krmení obsahuje.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Linda.O

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 15. 03. 12

PříspěvekPředmět: Re: Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský)   Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský) EmptySat Mar 17, 2012 2:06 pm

Krmivo obsahuje mrkev,i tu červenou řepu . Ale včera jsem se mu dívala na moč a vypadala už normálně .
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský)   Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský) EmptyMon Mar 19, 2012 8:57 pm

Někdy je moč více zbarvená, jindy méně. Záleží to od toho, kolik křeček červené řepy (nebo mrkve) sní.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský)   Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský) Empty

Návrat nahoru Goto down

Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Problémy s ochočením křečka, soužití více křečků-
Přejdi na: