Linda.O
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 15. 03. 12
| Předmět: Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský) Thu Mar 15, 2012 9:47 pm | |
| Mám křečka 2. den. Dnes jsem si jej vzala do ruky a on se mi tam počural .. To mi nějak nevadilo,ale moč křečka měla trochu červenou barvu. Né uplně červenou,tak kdy se píchnete například do prstu ,ale mělo to prostě barvu normální moče+naoranžovělá kapka v tom . Paní ve zverimexu říkala,že je poměrně ještě mladý,mohlo by to stím nějak souviset? Moc prosím o radu . Bojím se,aby mi nezemřel,prostože zhruba před rokem jsem měla křečka zlatého a ten mi do týdne umřel . Děkuji za odpověď. :) | |
|
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský) Sat Mar 17, 2012 2:12 am | |
| Načervenalá moč může být i po krmení, pokud obsahuje např. červenou řepu nebo mrkev. Prohlídnete složení krmiva a napište mi, co krmení obsahuje.
| |
|
Linda.O
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 15. 03. 12
| Předmět: Re: Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský) Sat Mar 17, 2012 2:06 pm | |
| Krmivo obsahuje mrkev,i tu červenou řepu . Ale včera jsem se mu dívala na moč a vypadala už normálně . | |
|
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský) Mon Mar 19, 2012 8:57 pm | |
| Někdy je moč více zbarvená, jindy méně. Záleží to od toho, kolik křeček červené řepy (nebo mrkve) sní. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Kapky krve v křečkove moči. (Křeček džungarský) | |
| |
|