Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Ochočení křečka Džungarského.

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Linda.O

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 15. 03. 12

Ochočení křečka Džungarského. Empty
PříspěvekPředmět: Ochočení křečka Džungarského.   Ochočení křečka Džungarského. EmptyThu Mar 15, 2012 9:54 pm

Dobrý den,
mám druhý den křečka džungarského. 1. den jsem si ho vzala do ruky a uplně bezproblémově mi na ruce vydržel a ani se nebál,ale dnes (2.den) už to bylo horší ,jako křeček mi na té ruce vydrží,vezme si odemne i pamlsek,ale snaží se z ruky utéct a někdy mne i kousne . Sad
Dál jsem sem chtěla zeptat,co znamená,že mi křeček v kleci stále běhá,jak splašený,lozí po mříži,snaží se mříž překousat a pak z mříže i často padá. Je to normální?
Děkuji za odpověď.
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ochočení křečka Džungarského.   Ochočení křečka Džungarského. EmptySat Mar 17, 2012 2:10 am

Dobrý den, nechte křečíka v klidu se rozkoukat, aby si na vás zvykl. Některým to trvá déle, než se ochočí. Nesmíte se kousnutí bát. To je jeho obrana a jakmile ho po kousnutí pustíte, tak on pochopí, že je to způsob, jak bude mít od vás klid. Hlavně na něj hodně mluvte a snažte se ho uplatit nějakým pamlskem.
Běhání po kleci může být způsobeno rozrušením. Kousání je celkem běžné. To padání může být ale nebezpečné, takže se snažte klec zabezpečit tak, aby nepadal z velké výšky. Jakého zbarvení máte křečíka? Je taky možné, že se jedná o hybrídka a ti někdy můžou mít problémy s rovnováhou nebo jiné neurologické problémy.
Ale snad to jen bude tím, že si potřebuje na nové prostředí zvyknout.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Linda.O

PříspěvekPředmět: Re: Ochočení křečka Džungarského.   Ochočení křečka Džungarského. EmptySat Mar 17, 2012 2:04 pm

Je bravy víle,s šedým pruhem na zádech s nsšedlou hlavičkou . Dneska je to s křečkem snad ještě horší,když dám do lcece ruku začne tak divně syčet.. Ale fůrt se podhrabává pod pyliny ..,ale budu to zkoušet dál .. Děkuji . :-)
Návrat nahoru Goto down
Linda.O

PříspěvekPředmět: Re: Ochočení křečka Džungarského.   Ochočení křečka Džungarského. EmptySat Mar 17, 2012 2:21 pm

Omlouvám se za chyby.. *Bílé,s našedlou hlavičkou,do klece*
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Ochočení křečka Džungarského.   Ochočení křečka Džungarského. EmptyMon Mar 19, 2012 8:47 pm

No, snad se zklidní. Dejte mu čas. A máte křečíka ze zverimexu?

Budu držet palce.
Návrat nahoru Goto down
Linda.O

PříspěvekPředmět: Re: Ochočení křečka Džungarského.   Ochočení křečka Džungarského. EmptySat Mar 24, 2012 3:23 pm

Ano,křeček je ze zverimexu. A už je to s křečkem lepší .
Moc děkuji.
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Ochočení křečka Džungarského.   Ochočení křečka Džungarského. EmptyMon Mar 26, 2012 12:51 am

Bohužel, někdy jsou křečíci ze zverimexu více vystresovaní.
Nadále držím palce, ať je to jen lepší a lepší. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
snekac

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 15. 05. 12

PříspěvekPředmět: Re: Ochočení křečka Džungarského.   Ochočení křečka Džungarského. EmptyTue May 15, 2012 2:49 pm

křeček nechce na mojí ruku
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Ochočení křečka Džungarského.   Ochočení křečka Džungarského. EmptyFri May 18, 2012 12:52 pm

Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Ochočení křečka Džungarského.   Ochočení křečka Džungarského. Empty

Návrat nahoru Goto down

Ochočení křečka Džungarského.
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Problémy s ochočením křečka, soužití více křečků-
Přejdi na: