| dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Áďulína
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 29. 08. 12
| Předmět: dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou Wed Aug 29, 2012 3:39 am | |
| Ahoj chtěla bych se zeptat,Před dvěma dny jsem si koupila 2 samičky křečíka džungarského.Už druhou noc slyším jakoby pištění že se perou,ale pokaždé když se podívám pod domeček zjistím že kvičí ta menší samice a vidím že leží jakoby na zádech.Nevím co mám děla , bojím se aby si neublížili.Napadlo mě také že bojují o místo dominantní samice ,ale opravdu si nevím rady.Děkuji předem za odpověď. | |
|
| |
Mummye
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou Wed Aug 29, 2012 12:01 pm | |
| Křečci jsou samotáři, takže se často stává, že se ani jedinci ze stejného vrhu nesnesou. Pokud se perou a piští, hned je odděl, můžou si hodně ublížit, ta větší může tu menší zabít! | |
|
| |
Áďulína
| Předmět: Re: dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou Thu Aug 30, 2012 7:48 pm | |
| Ahoj,moc ti děkuji za odpověď, ale zrovna dneska jsem je chtěla oddělit ,ale dneska jsme zjistili když jsme si křečky přivezli k babičce že ten menší chybí!Je možné že by ho ten druhej celého snědl aniž by někde byla krev?Nebo si spíše myslíte že mohl utéct? | |
|
| |
Áďulína
| Předmět: Re: dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou Thu Aug 30, 2012 7:57 pm | |
| a chtěla bych vědět jak si můžu dát obrázek jako avatara?
| |
|
| |
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou Thu Aug 30, 2012 11:05 pm | |
| Ahoj, spíš chudáček utekl. OT: Jak vložit obrázek do avataru najdeš v Nastavení (nahoře) a potom klikneš na Obrázek postavičky. | |
|
| |
Áďulína
| Předmět: Re: dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou Fri Aug 31, 2012 11:38 am | |
| Pitynko moc ti děkuju my už jsme zjistili že utekl, takže tetka vyhlašujeme doma pátrací akci Doufám že ho najdeme. Posílám ti fotečku mojí Bublinky co nám utekla: | |
|
| |
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou Mon Sep 03, 2012 7:39 pm | |
| Bublinka je moc roztomilá. :) A už se našla? | |
|
| |
Áďulína
| Předmět: Re: dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou Tue Sep 04, 2012 5:43 pm | |
| Ahoj pitinko ,ano po třech dnech jsme jí našli v úložném prostoru gauče.Byla žíznivá a hladová,ale nakonec je v pořádku a dali jsme jí do plastového terárka takže už nám neuteče.A vločka ta je větší takže je v kleci. | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou Tue Sep 04, 2012 9:51 pm | |
| Ahojky, tak to jsem moc ráda, že našla. Jeto super. :) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou | |
| |
|
| |
| dva křečíci údajně ze stejného vrhu se perou | |
|