Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Umí chodit po dvou!

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Kčečík

Poeet p?íspivku : 17
Registration date : 06. 06. 12

Umí chodit po dvou! Empty
PříspěvekPředmět: Umí chodit po dvou!   Umí chodit po dvou! EmptyWed Feb 13, 2013 10:35 pm

Ahoj,
mám dotaz, jestli je tohle normální:
Náš dvouletý křeček Hyneček je už hodně starý, šli jsme s ním i k veterináři, má oteklé očičko, veterinářka říkala, že má vrozenou vadu a že je dehydrovanej... (Snažíme se do něj cpát vodu a jiné bílkoviny a všechno možné cpát horem dolem, ale on to v sobě stejně neudrží) A teď, když jsme mu vyměňovali pelíšek, jsme si všimli, že když jsme ho pustili do prázdné spodní vany klece, chodil tam celou dobu po dvou (Občas stratil rovnováhu a kecnul si na zadeček). Kámoška říkala, že ho mám víc vykrmit (ona se nemůže ani divit, má nejtlustšího křečka na celém sídlišti).
Je to normální a jak mám křečka vykrmit?
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Umí chodit po dvou!   Umí chodit po dvou! EmptyFri Feb 15, 2013 4:46 pm

Ahoj, má křeček k dispozici vodu v napáječce? Dostává čerstvou zeleninu a ovoce?
Co to znamená, "on to v sobě stejně neudrží" ?
O jaký druh křečka se jedná a kolik křeček váží?

Mimochodem - to, že křeček chodí po zadních nožičkách není nic zvláštního (hlavně když panáčkuje).
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Kčečík

PříspěvekPředmět: Re: Umí chodit po dvou!   Umí chodit po dvou! EmptyFri Feb 15, 2013 5:11 pm

Vody má víc než dost, zeleninu mu dáváme taky každý den. Je to džungarák, To že to v sobě neudrží, jako že to po chvilce stejně hned vyčurá. Kolik váží jsme ještě nezkoušeli. Četla jsem knížku o křečcích, a tam psali, že stářím zůstává křeček více v pelechu a že není moc aktivní, ale u našeho je to spíš naopak.
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Umí chodit po dvou!   Umí chodit po dvou! EmptyMon Feb 18, 2013 2:41 pm

Křečíci čůrají poměrně často. Ale pokud tvůj křečík až příliš často čůrá, tak je taky možné, že má nemocné ledviny, nebo má problémy s močovým měchýřem, nebo trpí cukrovkou - ale to by chtělo důkladnější vyšetření.
Právě u křečíků s cukrovkou se často střídá období apatie s obdobím příliš velké aktivity.

Bohužel, křečíček je už starý, takže to všechno může být už jen důsledek stáří a na stáří není lék. Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Kčečík

PříspěvekPředmět: Re: Umí chodit po dvou!   Umí chodit po dvou! EmptyThu Apr 25, 2013 1:47 pm

Už umřel Sad
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Umí chodit po dvou!   Umí chodit po dvou! EmptySat Apr 27, 2013 2:41 pm

Ach, tak to je mi moc líto. Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Umí chodit po dvou!   Umí chodit po dvou! Empty

Návrat nahoru Goto down

Umí chodit po dvou!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Zdraví a nemoci-
Přejdi na: