| křeččí miminka | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: křeččí miminka Fri Dec 13, 2013 2:30 am | |
| Ahojky, promiň, za pozdější odpověď, ale nějak nestíhám. Jééé, tak to je dobrá zpráva, že už má to očičko v pořádku. To jsem ráda. Já bych ještě pár dní počkala, aby byli u maminky alespoň jeden měsíc od narození. Potom můžeš oddělit kluky a holčičky ještě klidně můžeš nechat s maminkou, pokud nebude na ně agresivní. Kolem toho 5 -tého týdne už by mohli jít do nových domovů. Ještě si je užij. :) Ahoj Pity. | |
|
| |
petraguzy
Poeet p?íspivku : 19 Registration date : 17. 11. 13
| Předmět: Re: křeččí miminka Fri Dec 13, 2013 2:32 pm | |
| Ahoj, díky za odpověď a můžu mláďata nechat u sebe do vánoc ?? Protože nové majitele mám domluvené na štědrý den tak jestli je můžu nechat ještě u sebe i s maminou nebo mám maminu oddělit ??? | |
|
| |
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: křeččí miminka Sun Dec 15, 2013 1:14 am | |
| Ahojky, pokud samečci nebudou "otravovat" samičky, tak ano. :) Pokud samička není moc nervózní, tak ji u nich nech, ale když už budeš vidět, že je z nich už hodně vyčerpaná, tak ji nech jen s holkami. | |
|
| |
petraguzy
| Předmět: Re: křeččí miminka Sun Dec 15, 2013 6:27 pm | |
| Ahoj, Pity mám problém moc mi nejde poznat pohlaví co teď prosím pomoc. Ahoj Petra | |
|
| |
petraguzy
| Předmět: Re: křeččí miminka Mon Dec 16, 2013 9:00 pm | |
| Ahoj pity, Mám problém jedno mládě si něco udělalo s nohou a nevím co s ní má kulhá na ní a bojím se že jí má zlomenou co teď prosím pomoc | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: křeččí miminka Tue Dec 17, 2013 5:28 pm | |
| Ahojky, jak rozeznat pohlaví najdeš zde: http://www.pitynka.estranky.cz/clanky/rozliseni-pohlavi-.htmlPár fotek je i zde: http://www.skrecky.sk/viewtopic.php?t=972Když tak doporučuji si vzít a porovnat najednou dva křečíky - to často pomůže. :) Ohledně nožičky - tak to mne mrzí. Nemáš jako hnízdečko vatu? Pokud ano, tak ji dej pryč. Miminko si mohlo nožičku skřípnout nebo mohlo z něčeho spadnout? Bohužel, zlomená noha se u křečíků léčit moc nedá. Pokud je zlomená a dobře se to zhojí i když křivě, tak to nebude mít na křečíkův život až takový velký vliv - naučí se s tím fungovat, ale pokud se to nebude dobře hojit a vznikne tam nějaký zánět, tak je bohužel často nutná amputace - ale i s tím se křečík dobře vyrovná. Doufejme, že má nožičku jen naraženou a nebude to větší problém. Zatím ho sleduj a zítra napiš, jak na tom je. Držím palce. :) Pity. | |
|
| |
petraguzy
| Předmět: Re: křeččí miminka Tue Dec 17, 2013 8:21 pm | |
| Ahoj pity :) Tak dnes jsem rozdělila holky a kluky :) Máme 4 kluky a 2 holčičky :) vatu nepoužíváme máme normální toaletní papír nevím jak se to mohlo stát budu to kontrolovat ale jedu zítra na 5 dní pryč tak budou u rodičů (mojich rodičů) tak jim dám instrukce :) doufám že se nožka zahojí zítra sem hodím foto a vyfotím i tu nožku jestli z té foto něco poznáš :) Díky za dobré rady a máš bezva blog :) Petra | |
|
| |
Pitynka Admin
| Předmět: Re: křeččí miminka Fri Dec 20, 2013 2:10 am | |
| Ahoj Petro, tak to je super, žes rozlišení pohlaví zvládla. :)
Snad bude nožička v pořádku a je jen naražená. Budu držet palce. Na foto jsem zvědavá. Pa Pity. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: křeččí miminka | |
| |
|
| |
| křeččí miminka | |
|