Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

klec pro roboráčky??

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Helca

Helca

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 21. 11. 13

klec pro roboráčky?? Empty
PříspěvekPředmět: klec pro roboráčky??   klec pro roboráčky?? EmptyFri Nov 22, 2013 4:59 pm

Sice už mám koupenou klec, ale stejně bych se chtěla jen tak ze zvědavosti zeptat. Klec je dvoupatrová a křečíci milujou šplhání a lezení. Skoro na všech stránkách o křečcích jsem četla, že roboráčci neradi šplhají, takže ty moje holky jsou asi výjímky. Very Happy Co tedy myslíte? Je pro ně lepší klec nebo akvárium?confused 
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: klec pro roboráčky??   klec pro roboráčky?? EmptySat Nov 23, 2013 2:48 am

Pro robíky je vhodnější terárium s větší plochou, aby měli prostor na běhání a taky hlavně z bezpečnostních důvodů. Robíci mají osrstěná chodidla a tak jim může nožička po mřížich sklouznout. Často se mříží drží jen drápky. Proto je nutné zabezpečit klec tak, aby nepadali z moc velké výšky.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Helca

Helca

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 21. 11. 13

PříspěvekPředmět: Re: klec pro roboráčky??   klec pro roboráčky?? EmptySat Nov 23, 2013 8:56 pm

Od dolního patra ke stropu je výška 12cm a od dolního patra ke stropu je to 25cm, ale do dolního patra stejně nemají jak spadnout. A jak jsem vypozorovala, ony raději šplhají než běhají.
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: klec pro roboráčky??   klec pro roboráčky?? EmptyWed Nov 27, 2013 12:46 am

Tak to je jen dobře, že nemají jak spadnout.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: klec pro roboráčky??   klec pro roboráčky?? Empty

Návrat nahoru Goto down

klec pro roboráčky??
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» klec
» klec