Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Křeček neposeda-skáče...

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
cassiev

cassiev

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 11. 07. 13

Křeček neposeda-skáče... Empty
PříspěvekPředmět: Křeček neposeda-skáče...   Křeček neposeda-skáče... EmptySun Apr 06, 2014 1:08 am

Omlouvám se,že opět píšu.. ale je něco, co mě mrzí už delší dobu.
Náš křeček má stále nutkání skákat - vezmu si jej do ruky a nehledě na to, jak daleko je zem, tak chce prostě skákat dolů. Někdy je vážně těžké ho udržet. Předchozí křeček mi to nedělal a kdykoliv jsem jej nesla, tak prostě seděl a čekal, až bude mít blízko pevnou zem. Přestože byl snad i více aktivní, než tento křeček. Myslela jsem, že časem, jak si zvykne, tak to přestane dělat, ale dělá to pořád, někdy úplně obsesivně, že si ho prostě ani nemůžu pohladit.:/ Jde to nějak odnaučit? Někde jsem četla, že takhle jednou křeček někomu spadl z výšky a od té doby to nedělá, ale to opravdu zkoušet a riskovat nehodlám. Je nějaký způsob? Nechci se smířit s tím,že kdykoliv ho ponesu, tak budu mít co dělat, abych ho udržela..
Děkuju za případné rady.
Návrat nahoru Goto down
cassiev

cassiev

PříspěvekPředmět: Re: Křeček neposeda-skáče...   Křeček neposeda-skáče... EmptySun Apr 06, 2014 11:34 pm

Někde mi napsali, že mi nedůvěřuje - ale neřekla bych, že to tak je. Klidně mi jí z ruky, z klece leze až když dám ruce ke dvířkům a někdy mi i ruce olizuje. Tak čím by to mohlo být?:))
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Křeček neposeda-skáče...   Křeček neposeda-skáče... EmptyWed Apr 09, 2014 1:50 am

Je možné, že je trochu nervóznější, nebo cítí možnost úniku. Jinak křečci nemají  představu o hloubce či výšce - nevidí až tak dobře. Křeček neví, že zem je ještě "daleko". Já si myslím, že to dělat přestane, když s ním budeš pravidelně manipulovat a "trénovat" nošení na rukách. Taky si myslím, že když bude malinko starší, tak se zklidní - možná je jen teď v mladém věku trochu takový "poděs". :)
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
cassiev

cassiev

PříspěvekPředmět: Re: Křeček neposeda-skáče...   Křeček neposeda-skáče... EmptyWed Apr 09, 2014 3:23 pm

Já ho právě do rukou beru pořád. :) Ale co naplat, někdy když má "zásek" tak drží a nechá se mazlit.:)) Tak snad se časem trochu zklidní permanentně..
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Křeček neposeda-skáče...   Křeček neposeda-skáče... EmptyMon Apr 14, 2014 11:39 pm

Budu držet palce. :)
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Křeček neposeda-skáče...   Křeček neposeda-skáče... Empty

Návrat nahoru Goto down

Křeček neposeda-skáče...
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru