Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Jak brzo může samice rodit znovu?

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Vlkates

Vlkates

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 19. 11. 14

Jak brzo může samice rodit znovu? Empty
PříspěvekPředmět: Jak brzo může samice rodit znovu?   Jak brzo může samice rodit znovu? EmptyWed Nov 19, 2014 6:59 pm

Dobrý den. Mám doma vrh 9 mláďat (je to mé samičky první vrh, takže jsem jich čekalo o mnoho méně) staré asi tři dny a všimla jsem si, že se samec snaží samici opět na krýt. Pár spolu žije už tři měsíce, ale měla jsem v plánu je těsně před porodem na alespoň měsíc oddělit, ale mláďata se narodila během dvou dnů, co jsem nebyla doma. Jenže když jsem si všimla, že se o mláďata stará i samec, nechtěla jsem je dělit. Opravdu jim to teď klape, ale bojím se, že samice zabřezne tak brzy po porodu. Proto se chci zeptat, jak brzo po porodu samice může opět otěhotnět. Vím, že by si měla dát pár měsíců pauzu, ale zajímá mě, kdy (pokud je neoddělím) pravděpodobně zabřezne. Děkuji předem za odpověď. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

Jak brzo může samice rodit znovu? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak brzo může samice rodit znovu?   Jak brzo může samice rodit znovu? EmptyThu Nov 20, 2014 12:50 am

Dobrý den,

bohužel sameček obvykle nakryje samičku hned pár hodin po porodu. Sad Takže můžete brzy očekávat další přírůstek.
Samečka bych opravdu co nejdřív oddělila, protože po dalším porodu se sameček bude snažit opět samičku nakrýt.
Dávejte samičce hlavně dostatek bílkovin a tekutin, aby měla dostatek mlíčka. A po tom dalším porodu (jestli bude) ji nechte alespoň 2-3 měsíce odpočinout. Jinak ji vysílíte. Sad

Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/

Jak brzo může samice rodit znovu?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Rozmnožování křečků-
Přejdi na: