Uechan
Poeet p?íspivku : 13 Age : 25 Registration date : 24. 06. 15
| Předmět: Není v noci aktivní Thu Jun 25, 2015 12:01 am | |
| Ahoj, můj křeček ( samec Dexter ) už druhý den moc nevylézá večer ven, před dvěma dny mi utekl a našla jsem ho ještě ten večer prolézat po polštářích tak jsem ho chytla a vrátila do terárka a od té doby není večer moc aktivní. Dříve normálně vylézal už kolem sedmé-osmé večer, ale teď nic, pořád je v domečku, slyším, jak si třeba chroupe jídlo, ale nechce se mu vylézt, možná si tak vyleze jen pro jídlo nebo se napít, ale hned zase zaleze. Mám o něj docela strach, protože nevím co se děje a další věc je, že jsem ho před chvílí viděla ležet v koutě úplně strnule, oči jakoby koukal do blba a nic .. tak jsem ho zkoušela hladit a po chvíli se trochu pohnul a jen co se úplně z té strnulosti probral, vzal si jídlo a zase zalezl. Nemohl mít třeba nějaký šok, jak jsem ho chytla venku a zase dala zpátky? Ale není ani agresivní, neprojevuje známky, že by chtěl zaútočit. Vážně se bojím, protože nevím, co mu je | |
|
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Není v noci aktivní Thu Jun 25, 2015 3:43 am | |
| Ahoj, je velice pravděpodobné, že je trochu více rozhozen z těch posledních změn v jeho životě. Přece jen takový "výlet" mimo známé teritorium byl pro něj malinko náročnější. Pokud není nijak zraněn, není v rizikovém vysokém věku, tak bych mu dala jen čas, aby se opět aklimatizoval na jeho zaběhnutý denní režim. Jen pozor na další útěk. 😊 Křečci rádi své výlety opakují. | |
|
Uechan
| Předmět: Re: Není v noci aktivní Thu Jun 25, 2015 9:52 am | |
| Jsou mu tři měsíce a zraněn nijak není :) | |
|
Pitynka Admin
Poeet p?íspivku : 1425 Age : 53 Localisation : Praha Registration date : 26. 08. 06
| Předmět: Re: Není v noci aktivní Thu Jun 25, 2015 3:25 pm | |
| Tak by to mělo být v pohodě. 😊 Chce to jen čas. | |
|
Uechan
| Předmět: Re: Není v noci aktivní Fri Jul 03, 2015 10:18 pm | |
| Už je to přes týden a nelepší se to .. skoro nechodí ven, když tak jen pro jídlo a zpátky, nechce ode mě z ruky si nic brát | |
|
Pitynka Admin
| Předmět: Re: Není v noci aktivní Sun Jul 05, 2015 3:41 am | |
| Možná bude nutné začít s ochočováním od začátku. Taky by bylo dobré ho pro jistotu nechat prohlídnout veterinářem. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Není v noci aktivní | |
| |
|