Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Není v noci aktivní

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Uechan

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 24. 06. 15

Není v noci aktivní Empty
PříspěvekPředmět: Není v noci aktivní   Není v noci aktivní EmptyThu Jun 25, 2015 12:01 am

Ahoj, můj křeček ( samec Dexter ) už druhý den moc nevylézá večer ven, před dvěma dny mi utekl a našla jsem ho ještě ten večer prolézat po polštářích tak jsem ho chytla a vrátila do terárka a od té doby není večer moc aktivní. Dříve normálně vylézal už kolem sedmé-osmé večer, ale teď nic, pořád je v domečku, slyším, jak si třeba chroupe jídlo, ale nechce se mu vylézt, možná si tak vyleze jen pro jídlo nebo se napít, ale hned zase zaleze. Mám o něj docela strach, protože nevím co se děje a další věc je, že jsem ho před chvílí viděla ležet v koutě úplně strnule, oči jakoby koukal do blba a nic .. tak jsem ho zkoušela hladit a po chvíli se trochu pohnul a jen co se úplně z té strnulosti probral, vzal si jídlo a zase zalezl. Nemohl mít třeba nějaký šok, jak jsem ho chytla venku a zase dala zpátky? Ale není ani agresivní, neprojevuje známky, že by chtěl zaútočit. Vážně se bojím, protože nevím, co mu je Sad
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Není v noci aktivní   Není v noci aktivní EmptyThu Jun 25, 2015 3:43 am

Ahoj, je velice pravděpodobné, že je trochu více rozhozen z těch posledních změn v jeho životě. Přece jen takový "výlet" mimo známé teritorium byl pro něj malinko náročnější.
Pokud není nijak zraněn, není v rizikovém vysokém věku, tak bych mu dala jen čas, aby se opět aklimatizoval na jeho zaběhnutý denní režim.
Jen pozor na další útěk. 😊 Křečci rádi své výlety opakují.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Uechan

PříspěvekPředmět: Re: Není v noci aktivní   Není v noci aktivní EmptyThu Jun 25, 2015 9:52 am

Jsou mu tři měsíce a zraněn nijak není :)
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Není v noci aktivní   Není v noci aktivní EmptyThu Jun 25, 2015 3:25 pm

Tak by to mělo být v pohodě. 😊 Chce to jen čas.
Návrat nahoru Goto down
Uechan

PříspěvekPředmět: Re: Není v noci aktivní   Není v noci aktivní EmptyFri Jul 03, 2015 10:18 pm

Už je to přes týden a nelepší se to .. skoro nechodí ven, když tak jen pro jídlo a zpátky, nechce ode mě z ruky si nic brát Sad
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Není v noci aktivní   Není v noci aktivní EmptySun Jul 05, 2015 3:41 am

Možná bude nutné začít s ochočováním od začátku.
Taky by bylo dobré ho pro jistotu nechat prohlídnout veterinářem.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Není v noci aktivní   Není v noci aktivní Empty

Návrat nahoru Goto down

Není v noci aktivní
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Zdraví a nemoci-