Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Křeček Džungarský

Goto down 
+7
Janinka
Bafík
mima
mroule
brisid
Pitynka
Kostička
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
FerryTaz

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 13. 05. 08

Křeček Džungarský - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Křeček Džungarský   Křeček Džungarský - Stránka 2 EmptyWed Sep 03, 2008 10:30 pm

Ahoj, chtěl jsem se zeptat. Můj Alex dnes skoro celý den spí ( je zalezlý v domečku), okolo 8 vylezl, tak jsem si s ním chvilku hrál, krmil ho těmi krevetkami, ale teď si zase zalezl a asi znovu spí. Nevíš Pity proč pořád tak dlouho spí ? Pokud v noci vyleze, tak se zítra znovu ozvu Very Happy . Díky za rady.
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Křeček Džungarský   Křeček Džungarský - Stránka 2 EmptyWed Sep 03, 2008 10:34 pm

Jestli je ještě malinký, tak je to normální. Hlavně je v novém prostředí a musí si zvyknout a oťukat se. Neboj, když se osmělí, tak začne vycházet i odpoledne. Tehdy je dobré mu dát nějaký pamlsek a pohrát si s ním. On se potom naučí budit se ve stejnou dobu. :)
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Sima

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 12. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Křeček Džungarský   Křeček Džungarský - Stránka 2 EmptyWed Nov 12, 2008 10:35 pm

Ahoj, poraďte mi, prosím. Bude to měsíc co jsem si pořídila džungaráčka. Je to můj 4 křečík. Můžou mu být max. 2 měsíce. Byl zřejmě nejmenší ze všech sourozenců. Je strašně agresivní, pořád mě kouše, když ho chci pohladit nebo ho pochovat. Každej den mě do krve kousne, už se i bojím. Nevím co s ním? Věnuju se mu,ale nemá zájem, pořád jen uklízí a hrozně si všechno chrání. Moje Jessinka mi umřela před měsícem, byl to neuvěřitelně hodnej křeček, hodně věcí uměla, nikdy nekousla ani na zažátku. Vůbec se to nedá porovnat tady s tímhle. Prosím, napiště mi Váš názor, proč je tak odmítavý a agresivní. Děkuji.
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Křeček Džungarský   Křeček Džungarský - Stránka 2 EmptyWed Nov 12, 2008 11:08 pm

No, jestli byl skutečně nejmenší, tak je možné, byl svými sourozenci ale i matkou jistým způsobem terorizován ( možná ho i odháněli od potravy, vyháněli z domečku atd) Je to něco podobného jako syndrom týraného zvířete, který mají někteří psi z útulku.
Kdy křeček kouše? Možně, že se stal teritoriální a kousne vždy, když narušíš jeho teritorium. Někteří křečci nemají rádi, když se jim sahá do klece.
Nech křečka tak 2-3 dny v klidu ať se zklidní. Potom opět začni opatrně s ochočováním. Nejdříve mu dávej pamlsky z ruky, hodně na něj mluv a když opět získá k tobě důvěru a sám ti vleze na ruku, tak si ho vem na chvilku ven z klece.
Hlavně ho teď násilím nevyndavej z klece, protože křeček většinou kousne když se bojí.
Návrat nahoru Goto down
tinulik

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 26. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Křeček Džungarský   Křeček Džungarský - Stránka 2 EmptyMon Jan 26, 2009 5:10 pm

Môj škrečok mal mastnú srsť tak som mu kúpila kúpací piesok pre činčily, ktorý som mu nasypala do mištičky. No on sa v tom nevyváľal ale jedol to affraid ..... je to zdraviu škodlivé?....a ako ho mám donútiť aby to nepapal ale aby sa v tom vyguľal?
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

PříspěvekPředmět: Re: Křeček Džungarský   Křeček Džungarský - Stránka 2 EmptyMon Jan 26, 2009 9:39 pm

Neboj, on časom na to príde, že sa má v tom vyváľať. :)
Aj moje škrečky občas piesok ochutnávajú - neboj sa nič sa škrečkovi nestane. Len si doplňuje minerálne látky, ktoré mu zrejme chýbajú.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Křeček Džungarský   Křeček Džungarský - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Křeček Džungarský
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Problémy s ochočením křečka, soužití více křečků-