Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

prosim pomozte mi.

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
alexandra-azet

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 23. 02. 08

prosim pomozte mi. Empty
PříspěvekPředmět: prosim pomozte mi.   prosim pomozte mi. EmptySat Feb 23, 2008 7:53 pm

ma taky problem ze mojmu skreckovi sa najskor na oku vyhodila taka hrcka a teraz vobec nevidi. to oko jej uplne odislo
pomozte please:?: Question Question
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

prosim pomozte mi. Empty
PříspěvekPředmět: Re: prosim pomozte mi.   prosim pomozte mi. EmptySat Mar 22, 2008 11:58 pm

Ospravedlňujem sa, za opozdenú odpoveď, ale nechodili mi oznámenia o nových príspevkoch. Rolling Eyes

No, neviem do akej miery bude ešte moja odpoveď aktuálna, ale rozhodne, by som utekala so škrečkom k vetovi. Vyzerá to na nejaký zápal. Sad
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
kvakva

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 18. 02. 08

prosim pomozte mi. Empty
PříspěvekPředmět: Re: prosim pomozte mi.   prosim pomozte mi. EmptySun Apr 20, 2008 8:32 pm

mojmu skreckovi krvaca z nosa...co to je???...zverol. poved ala ze sa niekam dobija alebo sa porezal...octranila som vsetko nebezpecne...a stale...
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

prosim pomozte mi. Empty
PříspěvekPředmět: Re: prosim pomozte mi.   prosim pomozte mi. EmptySun Apr 20, 2008 11:35 pm

Taktiež si myslím, že sa asi zranil. Možno, že spadol z poschodia klietky - ak býva v klietke. A ako je na tom škrečok teraz? Je aktívny? Behá v koliesku? Papá?
Návrat nahoru Goto down
kvakva

prosim pomozte mi. Empty
PříspěvekPředmět: Re: prosim pomozte mi.   prosim pomozte mi. EmptyTue Apr 22, 2008 3:03 pm

beha papa...nemozem pisat
Návrat nahoru Goto down
kvakva

prosim pomozte mi. Empty
PříspěvekPředmět: Re: prosim pomozte mi.   prosim pomozte mi. EmptyTue Apr 22, 2008 4:50 pm

beha papa....normalny zivot az na nos...ak mi odpises ja ti mozem odpovedat len cez vikend...X´(...cafw...(pisem tajne)...
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

prosim pomozte mi. Empty
PříspěvekPředmět: Re: prosim pomozte mi.   prosim pomozte mi. EmptyTue Apr 22, 2008 10:39 pm

Tak snáď to o nebude nič vážne. Cool
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

prosim pomozte mi. Empty
PříspěvekPředmět: Re: prosim pomozte mi.   prosim pomozte mi. Empty

Návrat nahoru Goto down

prosim pomozte mi.
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru