Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!!

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Betty

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 25. 09. 09

NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!! Empty
PříspěvekPředmět: NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!!   NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!! EmptyFri Sep 25, 2009 5:59 pm

[b] Už 2 a půl roku mám křečíka syrského..a včera sem na něm objevila něco divného!!! á slepené očičko,stěží udrží rovnováhu,moc nepije a nepapá...u zadečku nmá spelené bobky a u pusinky má slepené chloupky...nevím čím to je...mamka mi říká že je to stářím...je to možné???Prosím pomozte mi...nechci ztratit další křeččí přítelkyni!!!!!PROSÍM Sad Sad Sad Sad
Návrat nahoru Goto down
Betty

PříspěvekPředmět: Re: NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!!   NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!! EmptyFri Sep 25, 2009 6:05 pm

Odepište na email: bebetuska@seznam.cz Prosím rychle....Sad
Návrat nahoru Goto down
Betty

PříspěvekPředmět: Re: NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!!   NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!! EmptySat Sep 26, 2009 9:29 pm

Dnes sem zjistila že ho chůze namáhá a celý se třese:-(
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!!   NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!! EmptySat Sep 26, 2009 9:41 pm

Ahoj, odpověděla jsem ti na vzkaz na Vzkazník - Lidé.cz , ale i sem píšu pro jistotu odpověď.

Ahoj, bohužel, tvoje mamka má pravdu. Tvůj křeček je už dědeček a pomalu odchází za duhový most. Je mi to moc líto, ale 2 a půl roku je krásný věk. Musel se mít u tebe moc dobře. Drž se. Je mi to opravdu líto, ale připrav se pomalu na jeho odchod do nebíčka. Sad
Ahoj Pity.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/
Michalka231

Registration date : 20. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!!   NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!! EmptySun Feb 20, 2011 2:47 pm

Mamka má pravdu,ale můj křeček vydržel dost dlouho ta s ním zacházej opatrně a hýčkej ho možná vydrží trochu dýl
Návrat nahoru Goto down
terzah

terzah

Poeet p?íspivku : 105
Registration date : 16. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!!   NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!! EmptyTue Feb 22, 2011 9:07 pm

stejne to bylo i u meho krecka a taky nakonec umrel :// Sad(((
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!!   NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!! Empty

Návrat nahoru Goto down

NALÉHAVÉ!!!!prosím pomozte!!!
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prosim pomozte mi.

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Zdraví a nemoci-
Přejdi na: