Křeččí poradna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Křeččí poradna

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Poprvé mám narozené křečíky - pomozte

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
feline

feline

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 25. 11. 11

Poprvé mám narozené křečíky - pomozte Empty
PříspěvekPředmět: Poprvé mám narozené křečíky - pomozte   Poprvé mám narozené křečíky - pomozte EmptyThu Apr 05, 2012 12:17 am

Dobrý den,
Dnes se nám narodilo nejspíš 6 malých křečků Robovských, jsme velice překvapení, jelikož jsme nevěděli o březosti. Stalo se nám to poprvé a nevíme si rady, čela jsem na netu různé tipy a návody..
Poraďte prosím.. musí se sameček odstavit ? Zatím o malé spolu s matkou pečují.
Jakou výživu jim tam máme dávat ? Evidentně jak jestli ne rukou ?
Musejí se mláďata po pěti týdnech odstavit od rodičů ?

Předem Vám děkuji za odpověď :)

Krásný den přeji
Návrat nahoru Goto down
Pitynka
Admin
Admin
Pitynka

Poeet p?íspivku : 1425
Registration date : 26. 08. 06

Poprvé mám narozené křečíky - pomozte Empty
PříspěvekPředmět: Re: Poprvé mám narozené křečíky - pomozte   Poprvé mám narozené křečíky - pomozte EmptySat Apr 07, 2012 7:20 pm

Dobrý den,
sama nemám zkušenosti s rozmnožováním křečíků Roborovského, ale pokud nechcete další mláďata, tak bych samečka oddělila. U křečíků džungarských to funguje tak, že sameček hned samičku po porodu nakryje - proto se džungaráci nechovají společně. U robíků to platit nemusí, ale pro jistotu bych samičku nechala s mláďaty samotnou.
Co se týče výživy - platí to samé jako u džungaráčků: http://www.pitynka.estranky.cz/clanky/chov-a--rozmnozovani-krecku/mame-male-kreciky.html

Držím palce, ať vše dobře dopadne. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.pitynka.estranky.cz/

Poprvé mám narozené křečíky - pomozte
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prosim pomozte mi.

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Křeččí poradna :: Křečci :: Rozmnožování křečků-
Přejdi na: